FANDOM


Éioni mágia alapú játékEdit

Azaz a fehér. Ez a fény elemre épül és még fogalmam sincs hogy nézzen ki


Shakezar mágiájára épülő játékEdit

azaz a fekete. Itt a Sötétség elem jelenlétére épül a játék. A Káosz alapú kártyák mind határértékesek, tehát megvan az a minimum sötétség mennyiség aminél le lehet őket rakni, egyébiránt ingyen vannak. Ezt ellensúlyozandó ugyebár nehéz lessz a sötétség szintet fenntartani, ha le esik akkor a káosz szökevény tipúsú léányek elpusztulnak ha vmi spec képesség ebben nem gátolja őket. Másik korlát még a körönként kijátszható lapok számának korlátja ami azért eléggé fogja a játékos kezét.


Morian mágiájára épülő játékEdit

Azaz a vérmágia. Ez a vér elemre és a vérpapokra éplő játék. a Vérpapok lesznek az egyetlen fix kártyák a mezőkőn, az áltaáluk létrehozott kreatúrák viszont óriási mobilitást nyújtanak. egykörön belül számtalanszor lehet (persze önszabályozó keretken belül) változtatni a kreatúrákat. A kreatúra lénycsoport véráldozattal hozhastó létre és utána ezket a lényeket lehet szétszedni kis lények seregére, össze lehet rakni egy nagy lénnyé, lehet rá szárnyakat növeszteni, szomszédmezőre dobáló húskatapulttá alakítani, amit akar a felhasználó. Viszont amint megszűnik az élet a húsban, vagy irányító vérpap nélkül marad elpusztul a kreatúra. (szóval lehetne iylen szabályozás is hogy muszáj vérpapnak állnia ugyanazon mezőn)

Tisztiók zsoldos seregére épülő játékEdit

Ez a pénzre épülő játék. Itt a legfőbb lények a katonák csoportjába sorolhatók, rengeteg épületet használ, kaszárnyát, kiképző helyeket így pár körön belül olyan harcosokat kaphat a játékos amik könnyen felvehetik a küzdelmet a mágiával és legfőképpen a káosszal szemben.


A Természet erejére épülő játékEdit

A "zöld". A természet körforgását hivatott reprezentálni a stílusa. a mezők temetőjét bőszen használva dögevő állatokat/növényeket hív le vagy simkán szaporítja a lényeit mitnha csak osztódnának, sok gyenge és sok lény jellemzi illetve hogy ha van elég élet elem akkor mindent és mindenkit használatába vesz és belegazosodik mindenhova

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.