FANDOM


A Sors által megbüntetett lelkek életük végén a Káoszba taszajtatnak örök senyvedésre a felfoghatatlan mértékű tudás és érzelmek tengerében. Shakezar Hajnalkony városának feláldozásával rést vágott Zaleirából a Káoszba így rá szabadítva annak teremtményeit az emberekre. E teremtmények zöme már rég nem ember... Sokkal inkább a zombikra hasonlítanak, lelkük üres, elméjük ködös, zavart. Egy szűk rétegük viszont a kivételes akaraterejüknek köszönhetően túl élték a Káosz fogságát, merítettek annak erejéből, hatalomra tettek szert zápult agyú társaik fölött, kivételes mentális vagy elementalista tehetségre tettek szert. Shakezar ügyes beszédeivel kihasználta ezen lények haragját és sereget toborzott Sors kegyeltjei és főként a tisztítók ellen. Ők alkotják az Árnyjárók, a Káosz mentalisták és a sötétség elementalisták rendjét. Egységesen Káosz szökevényeknek nevezzük ezeket.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.